"Dacă se schimbă, aș vrea să mă împac cu ea"

148
Dragostea este un sentiment ce nu are leac. Marcel Toader a recunoscut că sunt momente în care se gândește foarte mult la fosta sa soție, Gabriela Cristea.

În plus, el susține că o vrea din nou lângă el, cu condiția ca vedeta TV să știe să spună "iartă-mă, scuză-mă, îmi pare rău".

După ce au divorțat în urmă cu patru luni și și-au adresat o serie de acuze, Marcel Toader și Gabriela Cristea ar putea forma din nou un cuplu. Bomba a fost aruncată de omul de afaceri, care a mărturisit că există o șansă de împăcare cu fosta sa soție. Acesta pune o singură condiție: ca Gabriela să se schim-be.

"Sunt multe momente în care mă gândesc la ea. Dacă se schimbă, aș vrea să mă împac cu ea. Îmi doresc ca ea să-și poată deschide mintea, să poată comunica, să știe să spună iartă-mă, îmi pare rău, scuză-mă. Gabi este acum rezultatul cuvintelor mele din timpul căsniciei. S-a schimbat așa cum am vrut, dar atunci când nu a mai fost lângă mine. Arată bine, zâmbește, e fericită. I-am schimbat iarăși drumul. În bine", a declarat Marcel Toader, în exclusivitate pentru Libertatea.

Omul de afaceri crede însă că orgoliul o va împiedica pe fosta lui soție să revină în brațele lui:

"Când ne-am despărțit, eu am fost strict, hotărât, fără drept de apel. Ea nu era obișnuită cu mine așa. Acum, din cauza orgoliului, nu cred că ar vrea să ne împăcăm, pentru că o cunosc bine. Dar cine știe ce-ți rezervă viața?!", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.701 secunde