Cutremur în lumea modei. Victoria's Secret își anulează celebrul show

387
Cutremur în lumea modei. Victoria's Secret își anulează celebrul show - victoriassecretfashionshow2018-1574425636.jpg
Victoria's Secret își anulează show-ul anual de la New York, pe fondul unor scandaluri succesive legate de sexismul pe care l-ar promova casa de modă sau de faptul că nu acceptă modele supraponderale.

Ediția de anul acesta a show-ului casei de modă Victoria's Secret a fost anulată din cauza audiențelor mici și a criticilor potrivit cărora promovează sexismul și lipsa de diversitate.

Reprezentanții companiei L Brands, care deține casa de modă, spun că este important să își dezvolte strategia de marketing.

Show-ul anual Victoria's Secret a fost lansat în 1995, dar audiențele au mers tto mai prost în ultimii ani. Ultimul raportul financiar al companiei, pentru cel de-al treilea trimestru al anului, a anunțat pierderi de 252 de milioane de dolari.

La show-ul anual participau de obicei cele mai celebre supermodele, care purtau ținute sexy elaborate. Au defilat pe scană Tyra Banks, Heidi Klum sau Miranda Kerr.

Casa Victoria's Secret a fost ținta criticilor după ce unul dintre șefii companiei, Ed Razek, a declarat într-un interviu pentru publicația Vogue că brandul nu va angaja pentru tradiționala defilare anuală modele supraponderale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.186 secunde