Cuplul Charlize Theron - Sean Penn s-a destrămat. Care este motivul

248
Cuplul Charlize Theron - Sean Penn s-a destrămat. Care este motivul - charlizetheronandseanpenn1-1435497630.jpg
Cuplul format din Charlize Theron și Sean Penn s-a destrămat. Actrița în vârstă de 39 de ani și starul de 52 de ani au fost împreună timp de un an și jumătate. Cei doi au fost văzuți ultima dată braț la braț pe 16 mai.

Presa americană a aflat motivul pentru care Sean Penn și Charlize Theron s-au despărțit: el a insistat ca frumoasa actriță să se mărite cu el.

"În ultimele luni de relație, cei doi se certau tot mai mult, iar ea și-a dat seama că lucrurile nu stau bine între ei. Charlize hotărâse să se despartă de el și nu mai exista cale de întoarcere. Se tot certau din cauza unei eventuale căsnicii. Ea tot îi spunea lui că nu au nevoie de acte pentru a-și demonstra dragostea, dar Sean nu înțelegea. Așa că Charlize a pus piciorul în prag și s-au despărțit", a dezvăluit un apropiat al cuplului.

"Și eu sunt surprins că m-am îndrăgostit, din mai multe motive. Din 53 de ani de motive", a glumit Sean Penn în urmă cu câteva luni. "Da, m-aș putea căsători din nou", admitea atunci actorul, conform presei americane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3039 secunde