Cum se simt femeile când iubitul se masturbează

637
1
Ce simt femeile când iubitul lor se masturbează? Gelozie, curiozitate, excitație, extaz... chiar orgasm! Despre toate astea și mai multe.

Masturbarea - mai bună decât sexul?

La fel ca și femeile, bărbații simt diferit orgasmul în timpul masturbării și în timpul sexului cu partenera. Mai exact, în urma masturbării bărbații au orgasm cu mai puțin efort fizic și mai bine localizat (senzația e intensă doar în jurul zonei intime). În urma unei partide de sex însă, orgasmul vine după o excitare complexă, efort fizic și o stare de excitație nu doar în zona intimă.

Între agonie și extaz...

Pe bună dreptate te-ai putea gândi că preferă masturbarea decât sexul cu tine, pentru că este mai la îndemână. Chiar ajungi să fii geloasă pe momentul lui solitar de glorie în timp ce te gândești ce jocuri erotice să mai încerci, cum să mai diversifici pozițiile sexuale. Unele femei sunt chiar deprimate din cauza asta, totuși mai mult din vina lor, pentru că se grăbesc să interpreteze greșit în loc să asculte adevărul.

Care adevăr? Dacă cumva te-ai intrigat crezând că bărbații preferă masturbarea în detrimentul sexului cu o femeie, explicația liniștitoare vine tot de la ei: când vor să se relaxeze sau să scape de tensiunea sexuală acumulată și partida de sex nu este, din diverse motive, la îndemână, atunci aleg masturbarea. Este un act mecanic, rapid, organic și care nu are legătură cu relația de cuplu. În schimb sexul le aduce mult mai multă excitație și satisfacție, emoțională și fizică.

... până la orgasm!

Pentru că masturbarea înseamnă și orgasm. Orgasm simultan chiar! Mai exact, masturbarea reciprocă vă aduce orgasm amândurora, poate chiar în același timp. Alte cupluri preferă masturbarea dar unul în fața celuilalt, nu reciproc și este un joc erotic des folosit. Alții se masturbează în timpul preludiului. Fiecare este liber să facă orice vrea în intimitate, pentru plăcerea personală.

(Un articol unica.ro)

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Beții crunte prin vagin și anus
Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Daniela Gyorfi,  mai sexy ca niciodată
Pagina a fost generata in 1.6816 secunde