Cum să-i oferi partenerei un mega-orgasm

1910
1
Cum să-i oferi partenerei un mega-orgasm - givewomanorgasm-1333037990.jpg
Orgasmele multiple, care pot dura până la trei ore și jumătate sunt ceva ce femeile pot experimenta într-un mod real, în timp ce bărbații pot doar visa la așa ceva. Află cum poți să oferi partenerei plăcere cerească în timp ce faceți dragoste!

Rotraud Perner, un sexolog din Viena, susține că din punct de vedere anatomic, femeile au parte de o proporție mai mare de plăcere sexuală. Mușchii vaginali sunt incredibil de elastici și dacă sunt exersați regulat, ei pot controla în întregime excitarea sexuală, în timp ce un clitoris extrem de sensibil le permite să experimenteze orgasme multiple, lungi și mega intensive. Femeile sunt gata să continue cu actul sexual imediat după orgasm, nu au probleme cu ejacularea precoce sau impotența și nu au nevoie de stimulare vizuală. Singurul lucru de care au cu adevărat nevoie este un partener iubitor și grijuliu, care să știe să o trateze bine.

Natalie Angier, autorul cărții The Intimate Geography, a explorat frontierele sexualității feminine și chiar mai mult.

Cartea ei este o odă a clitorisului, care constă din 8000 de terminații nervoase: o concentrație atât de mare de terminații nervoase nu poate fi găsită în nici o altă parte a corpului uman, nici la vârful degetelor sau a buzelor, nici pe limba sau vârful penisului.

Acest miracol al anatomiei, această minune naturală, are doar un singur scop: pentru a asigura plăcerea sexuală. Bărbații au dominat lumea științei pentru secole de viață și sexul feminin a fost extrem de neglijat din acest motiv. Astăzi, însă, clitorisul începe să primească în cele din urmă atenția pe care o merită.

Comentează știrea

Sergiu
17 februarie 2017
Orgasm intens

Eu cu maxatin am obtinut orgasme mai puternice.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5199 secunde