Cum să faci ca sexul să dureze mai mult

676
Vrei sa faci sex mai mult decât de obicei? Câteva exerciții și cunoașterea unor tehnici diferite ar trebui să te ajute.

În primul rând trebuie să realizezi că este în mintea ta cheia succesului. Cu cât mai îngrijorat ești, cu atât mai rele sunt rezultatele în pat și viceversa. De asemenea, este extrem de neplăcut dacă partenera pune presiuni asupra ta. Ambii parteneri trebui să participe la îmbunătățirea vieții lor sexuale. Trebuie să fiți răbdători și să gândiți pozitiv.

Există o serie de metode pentru prelungirea actului sexual. Este de o importanță majoră să-ți cunoști corpul și să știi modul în care acesta funcționează. Când vei fi suficient de bun în a-ți controla corpul, viața ta sexuală se va îmbunătăți semnificativ. Să aruncăm o privire la tehnicile prin care actul sexual poate dura mai mult decât de obicei.

Retragerea

Stimulează penisul până aproape de ejaculare și exact înainte de a ajunge la orgasm oprește-te până scade iar dorința sexuală. Repetă exercițiul de 3-5 ori în timpul actului sexual și rezultatele se pot vedea în 2-6 săptămâni. În timp, actul sexual va dura satisfăcător de mult și vei fi capabil să îl prelungești fără să utilizezi această tehnică. Partenera ta cu siguranță trebuie să participe. Prin urmare, este corect să vorbești cu ea despre asta. Ea se va oferi cu siguranță să te ajute, mai ales că, în final, si ea va câștiga enorm.

Tehnica strângerii

Când simți că ești pe cale să termini, strânge penisul apăsând cu degetul mare pe capul penisului și înfășoară-ți degetul arătător în jurul capului. Strângerea trebuie să fie puternică.

Masturbarea frecventă

Masturbarea frecventă este un mod perfect de a îmbunătăți rezistența sexuală și de a întârzia eliberarea tensiunii sexuale.

Folosește prezervative

Dacă nu folosești prezervative pentru a preveni bolile cu transmitere sexuală și sarcina, poți utiliza prezervativele pentru îmbunătățirea rezistenței în timpul actului sexual. Dacă este necesar, folosește un prezervativ mai gros, care va reduce intensitatea stimulării penisului în timpul actului sexual.

Suplimente sexuale

Utilizarea unor suplimente sexuale te pot face să devii mai "imun" la stimulii sexuali. Există o serie de suplimente sexuale diferite, dintre care stimulatorii sexuali sunt cei mai recomandați. Poți afla mai multe despre suplimentele pentru îmbunătățirea sexului într-unul din magazinele cu aceste produse.

(Un articol intimatemedicine.com)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Monden : Sex la lumina lumânărilor
Pagina a fost generata in 2.7086 secunde