Cum s-au distrat constănțenii sâmbătă noapte

833
Cum s-au distrat constănțenii sâmbătă noapte - club-1321787087.jpg
Când e vorba de distracție, nici nu mai contează că e criză. Constănțenii au scos din buzunare, sâmbătă seara, chiar și 600 de lei pentru o porție de voie bună.



Cluburi luxoase și haine de fițe

Cluburile au fost pline până la refuz. În topul iubitorilor de petreceri spumoase s-a aflat Clubul Fratelli. Ce au învățat băieții la școala de șoferi despre parcări nu mai putea fi adus în discuție sâmbătă seara. O aglomerare de mașini, parcate astfel încât să nu mai poată ieși nimeni de acolo, și sute de oameni îmbulzindu-se să apuce locurile "bune" au fost esența serii.

Clubul "The Bank" a fost pe locul doi în topul preferințelor. Aceiași situație de aglomerare în masă a fost și acolo. Pentru a rezerva o masă, participanții au scos din buzunare 600 de lei și au primit în schimb două sticle de alcool și una de suc. Dacă aveți impresia că este prea mult, iată ce spune Florin Bucur, fotograf prin cluburile constănțene: "În fiecare sâmbătă, domnișoarele cărora le fac poze povestesc că își achiziționează ținute speciale pentru fiecare week-end, la prețuri care ajung până la 500 de lei și chiar mai mult. Băieții nu se lasă mai prejos și ajung să plătească și 2000 de lei pentru o seară, dacă au în jurul lor fete frumoase. Se spune că e criză, dar iată că pentru distracție se găsesc bani",a declarat Florin Bucur.

Clubul Crush s-a distrat cu Smiley. Interpretul de muzică ușoară a făcut un show pe cinste sâmbătă seara, ridicând tot ringul de dans în picioare.

Constănțenii au cântat și au dansat cu Smiley, preț de o oră, pe ritmuri alerte de petrecere.

Cofee & Lounge, pentru cei mai comozi

Cei care nu au dorit să petreacă până la orele dimineții au ales mai degrabă să petreacă în baruri. "Este mai puțin fum, mai puțin zgomot, mult mai relaxant și ne putem înțelege ca oamenii. Vom plăti în jur de 50 de lei pentru două cocktail-uri" a declarat, Alina Ștefania, care se afla sâmbătă seara în barul Cafe Cafe.

Și Crema a avut destui concurenți înscriși pe lista de distracție. "Barul era foarte plin iar atmosfera de petrecere, iar toată consumația m-a costat aproximativ 100 de lei pentru două persoane", a declarat Silviu Gruse, un tânăr petrecăreț.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Noiembrie 2011
Stire din Monden : De ce nu vor femeile să facă sex
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Lecții gratuite de machiaj
Pagina a fost generata in 2.4169 secunde