Cum îți poate salva sexul relația

1181
Cum îți poate salva sexul relația - sex-1337518957.jpg
Nici o relație nu poate avea sorți de izbândă pe termen lung dacă soții nu au parte de sex mai bun de fiecare dată. De altfel, multe divorțuri au la bază lipsa activităților din dormitor. Tocmai de aceea, atât bărbații cât și femeile sunt interesați de un sex mai bun și, prin urmare, de o creștere a plăcerii. Așa că orice sfat care îi poate ajuta pe cei doi soți este mereu binevenit:

- Veți avea parte de un sex mai bun dacă n-o faceți mereu în dormitor.

- Condimentați-vă viața sexuală schimbând locul unde faceți de obicei amor. Mergeți în bucătărie, în sufragerie etc. Noutatea a fost dintotdeauna un afrodisiac intens iar aranjamentele nefamiliare precum și senzațiile ciudate, mirosurile și sunetele înfundate vor transforma o partidă obișnuită de sex într-o experiență de neuitat plină de pasiune și încântare.

- Mașina de spălat vă poate ajuta să experimentați un sex mai bun. În timp ce faceți sex, bărbatul va fi așezat pe mașina de spălat pornită, în timp ce femeia se află deasupra cu picioarele așezate în jurul taliei lui. Vibrațiile produse de mașina de spălat vor fi atât de intense încât niciodată sexul nu va mai fi la fel. Încercați diferite programe ale mașinii și veți descoperi împreună care este cel mai plăcut pentru voi. Lăsați-vă acaparați de acele vibrații și nu veți regreta nici o clipă petrecută pe mașina de spălat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Monden : Gabi Torje se iubește cu DJ Harra
Pagina a fost generata in 0.6146 secunde