Cum faci ca preludiul să fie minunat

807
Cum faci ca preludiul să fie minunat - sex73-1319837471.jpg
Preludiul este la fel de important ca actul sexual. Nu sării niciodată peste el dacă vrei să ai parte de sex minunat.

Preludiul este cunoscut ca fiind o uvertură delicată înaintea actului principal, penetrarea vaginală. Privind preludiul astfel, greșim. Și asta deoarece el este la fel de important ca și penetrarea, dacă nu chiar mai important.

Femeile, în special, se plâng frecvent că partenerii lor nu acordă su-ficient de mult timp mângâierilor, alintărilor și excitării lor, repezindu-se imediat către organele genitale. Deși o partidă rapidă de sex poate fi o experiență foarte senzuală, de obicei avem nevoie de ceva timp ca să ne excităm și să fim pregătiți pentru sex, în special în cazurile adulților.

Bărbații nu mai pot obține erecții doar uitându-se la fundul partenerelor, iar femeile au nevoie, de asemenea, de timp pentru a se excita. În plus, preludiul e o parte a actului sexual care poate fi extrem de entuziasmantă.

Există preludiul suprem?

Din nefericire, nu există răspunsuri clare când vine vorba despre ce fel de preludiu ar putea produce cea mai mare plăcere. Ca și în alte cazuri, trebuie să încercăm diferite modalități și manevre, să ascultăm cu grijă dorințele partenerului și să îi observăm reacțiile.

Un lucru este sigur: femeile își doresc ca bărbații să acorde mai multă atenție sărutului. Ține minte asta și în timpul actului sexual. Ce o excită pe partenera ta, trebuie să afli singur. Încearcă totul și fii atent la cum reacționează. În preludiu, varietatea e cheia succesului, deci nu te repeta ca un disc stricat.

Creează o atmosferă placută

Primul pas este să creezi o atmosferă intimă și plăcută pentru sex. Apoi, fii atent la micile lucruri care contează. De exemplu, dormitorul trebuie să aibă o căldură confortabilă, ca nu cumva să vă înfășurați în pături groase imediat. Fii sigur că lenjeria de pat e curată și miroase frumos.

Înainte de a merge mai departe, ia în considerare un lucru peste care mulți bărbați trec foarte repede: partenera ta probabil că a avut nevoie de destul timp și de bani ca să găsească lenjeria pe care o poartă și în care se simte sexy și atrăgătoare. Probabil că și-ar dori astfel să nu i-o dai jos imediat, ci s-o admiri în piesele alese doar pentru tine.

Nu există o singură soluție pentru un preludiu minunat. Practica e foarte importantă și ar trebui să știi că acest lucru este indispensabil. Fă un efort și folosește-ți imaginația. Dacă există ceva cu adevărat neatrăgător, acesta este să faci totul la fel de fiecare dată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu  a făcut sex cu Mihai Bendeac
Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Monden : Tentată  să facă  sex în trei
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Monden : Filmul porno de la Antena 1
Pagina a fost generata in 1.5329 secunde