Cum au stabilit Antonia și Alex Velea să iasă din vechile relații!

163
Cum au stabilit Antonia și Alex Velea să iasă din vechile relații! - alexveleasiantonia-1382447020.jpg
Deși cei doi artiști și-au făcut de la bun început planul cum să scape din relațiile oficiale în care fiecare era implicat, se pare că nu prea le-au ieșit socotelile! Antonia și-a încheiat discret mariajul și i-a cerut și lui Alex Velea să găsească o soluție asemănătoare.

Dacă Antonia este, oficial, o femeie liberă, a venit rândul lui Alex Velea să-și schimbe statutul de bărbat însurat, scrie ziarulring.ro. Sătulă de a fi acuzată că este cea care l-a despărțit pe artist de soția lui, Antonia i-a cerut cântărețului să încheie toate socotelile cu Ana cât mai repede astfel încât să poată să-și continue relația fără nicio durere de cap, scrie click.ro.

Surse din preajma Antoniei susțin că acesta ar fi fost de la bun început și planul celor doi îndrăgostiți, anume ca Antonia să divorțeze prima, iar după aceea să facă același pas și Alex Velea.

Artistul s-ar fi temut de faptul că Antonia va întâmpina mari probleme în a obține divorțul de soțul ei, Vincenzo.

"Chiar dacă nu arată, Antonia suferă pentru faptul că este pusă la zid, considerând că n-are nicio vină că s-a îndrăgostit...", a declarat o sursă pentru Ring. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Monden : ANTONIA a divorțat!
Pagina a fost generata in 1.6654 secunde