Cu Antonia ... și nu prea! Alex Velea, în continuare alături de soția lui!

360
1
Cu Antonia ... și nu prea! Alex Velea, în continuare alături de soția lui! - alexveleasiana-1375101582.jpg
De când a izbucnit scandalul în care sunt implicați Alex Velea, soția lui, Ana, și Antonia, celor doi soliști le-a crescut, peste noapte, numărul concertelor.

Cei din anturajul artiștilor susțin că relația este doar o înscenare. Și se pare că au dreptate. Alex nu mai poate sta departe de frumoasa lui nevastă, și își dau întâlnire pe ascuns. În București este riscant, deoarece au pe urmele lor armate întregi de paparazzi, așa că se văd pe ascuns, pe unde apucă, în general în orașele în care artistul are concerte.

Tom Boxer, cel care s-a ocupat îndeaproape de cariera Antoniei, la debut, a făcut o afirmație care-i cam dă de gol pe protagoniștii acestui trio conjugal:

"Nu cred că mediatizata legătură dintre Antonia și Alex Velea ar fi pe bune. Poate fi o strategie de imagine, care ar aduce avantaje ambilor artiști", a declarat acesta, destul de sigur pe cele spuse.

Interesant este că Alex și Ana, despre care s-a spus, la un moment dat, că ar fi divorțat la notar, nici că s-au grăbit să facă acest pas, lansând în eter zvonul că se vor despărți abia prin septembrie, după vacanța judecătorească, pe motiv că nu se înțeleg în privința împărțelii bunurilor comune, scrie libertatea.ro.

Antonia se îmbogățește

Dacă în urmă cu exact un an artista percepea un onorariu cuprins între 1.800 și 2.500 de euro, în funcție de eveniment, acum Antonia nu mai urcă pe scenă fără 3.000 de euro.

Până în prezent, Alex Velea și Antonia nu au confirmat relația, dar au avut grijă să dea mici indicii care să inducă bănuiala că ar fi iubiți. Artista e măritată, deși ar fi putut încă de la începutul anului să divorțeze de șarmantul italian Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7595 secunde