Crudu, umilită de Giani Kiriță: "Stai, fă, jos, că-ți rup gura!"

761
Crudu, umilită de Giani Kiriță:
Daniela Crudu (25 de ani) s-a aflat, zilele trecute, într-o ipostază umilitoare pe care, cu siguranță, nu o va uita vreodată. Un prânz în doi alături de fostul fotbalist Giani Kiriță (38 de ani) s-a transformat într-un spectacol de circ gratuit pentru cei câțiva turiști aflați în restaurantul unei pensiuni modeste din Vatra Moldoviței, Suceava.


Amabil și răbdător, Giani și-a așteptat partenera să comande felul de mâncare dorit. Însă brusc, pe brunetă au apucat-o pandaliile și a urlat în gura mare: "Unde m-ai adus, mă? Ăsta e restaurant, săracule? N-ai decât să mânânci aici cu cine vrei. Eu am plecat din spelunca asta!". 


Daniela s-a ridicat de la masă cu intenția vădită de a pleca. Într-o secundă, vulcanicul Kiriță a schimbat registrul amabilităților, a apucat- o ferm de braț pe partenera sa și, în văzul tuturor, a potolit-o în cel mai golănesc stil. Ca pe stadion. "Fă, nu ești sănătoasă? Ce are, fă, cârciuma asta, ce nu-ți convine? Stai, fă, jos, că-ți rup gura!", a țipat, la rându-i, fostul fotbalist fără să-i pese de mesenii din jur care și-au garnisit ciorba ieftină cu un spectacol de circ gratuit.


Libertatea a aflat că lumea și patronul pensiunii care au asistat neputincioși la schimbul dur de replici dintre cele două vedete s-au mai liniștit când în restaurant și-a făcut apariția nea Marin (foto), celebrul personaj care punea și la PRO TV vedetele la treabă, sub lovituri usturătoare de nuia. Oamenii s-au relaxat atunci când Giani și Cruduța le-au spus tuturor că a fost doar o scenetă din primul episod al emisiunii "Poftiți pe la noi!", show ce va fi difuzat în luna iulie, la Antena 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Monden : Cruduța pune punctul pe I!
Pagina a fost generata in 2.2294 secunde