Crimă șocantă! Un top-model de succes a fost omorât cu brutalitate. Trupul i-a fost găsit într-o valiză

1176
Crimă șocantă! Un top-model de succes a fost omorât cu brutalitate. Trupul i-a fost găsit într-o valiză - model76888900-1539846166.jpg
Mansii Dixit, un model celebru din India, în vârstă de 20 de ani, ar fost ucisă cu sânge rece de un bărbat. Trupul tinerei a fost găsit pe un drum din Mumbai, oraș în care se mutase de șase luni.

Poliția din India a reținut un posibil suspect, care susține că s-ar fi întâlnit pentru prima oară atunci cu Mansii Dixit. După ce a omorât-o, Muzzamal Sayyed (19 ani), care este student, i-a îndesat cadavrul într-o valiză.

Cei doi s-ar fi cunoscut pe o aplicație online, astfel că anchetatorii au descoperit imediat cine este principalul suspect în cazul crimei. Tinerii ar fi fost în apartamentul suspectului unde s-ar fi luat la ceartă. El și-a pierdut cumpătul și ar fi lovit-o cu un obiect contondent.

Poliția a fost alertată de caz de către un șofer de taxi care l-a ajutat pe suspect să își pună valiza în portbagajul mașinii pe care o conducea. Șoferul a văzut cum studentul a aruncat valiza, i s-a părut totul suspect, și a sunat de urgență la poliție, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8684 secunde