Cornelia Catanga Și-ar fi PIERDUT VEDEREA în urma stopului cardio-respirator suferit

378
Cornelia Catanga Și-ar fi PIERDUT VEDEREA în urma stopului cardio-respirator suferit - corneliacatangatransformaredrama-1563352512.jpg
Sunt informații de ultimă oră despre artista Cornelia Catanga. Potrivit unor surse medicale citate de România TV, cântăreața și-ar fi pierdut vederea în urma stopului cardio-respirator suferit în urmă cu trei zile, scrie romaniatv.net


Cornelia Catanga suferea de retinopatie oculară și, potrivit medicilor citați de România TV, orbirea și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică ținută de aceasta.

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, susține că soția lui se simte mai bine.

"Sunt cunoscute problemele de vedere ale soției mele, dar nu a orbit. Ea are de mult aceste probleme și odată la doi suferă o intervenție chirurgicală pentru a le ține sub control. Am văzut ce a apărut în presă, dar nu a orbit, ba din contră, se simte ceva mai bine, este într-o stare bună.", a spus Aurel Pădureanu, la Antena 3.


Cornelia Catanga a ajuns de urgență la spital duminică seara după ce i s-a făcut rău. În jurul orei 21 se afla în casă cu soțul, iar la un moment dat artista nu a mai putut respira. Aurel Pădureanu a chemat imediat salvarea. Medicii au resuscitat-o, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca. Cornelia Catanga făcuse infarct. În urma unui control amănunțit medicii au decis să-i monteze un stent pentru a o salva. Acum vedeta se află internată la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate, următoarele 24 de ore sunt critice.

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a dat în exclusivitate la RomâniaTV detalii despre starea soției sale, dar și clipele îngrozitoare prin care a trecut.

"I s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie, de acum nu știu ce-o să fie. A fost rău de tot, am crezut că moare. I-a fost rău. Nu avea probleme cu inima, dar când vine necazul, vă puteți imagina. Acum e la spital, am stat până la 8, acum mă întorc înapoi. I-a făcut coronografie, nu știu să vă explic, sunt terminat, vă rog să mă credeți, i-a pus un stent și acum să vedem. Lumina ochilor mei, ce să vă spun altceva, e viața mea, motivul meu ca să trăiesc, ce pot să vă spun?", a declarat Aurel Pădureanu la România TV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6597 secunde