Distracție de week-end

Constănțenii, invitați la mega-petrecerea orientală și la seara de karaoke

218
Constănțenii, invitați la mega-petrecerea orientală și la seara de karaoke - constantenii-1395943311.jpg
Week-end-ul a sosit și după o săptămână plină de evenimente, este timpul să ne mai și relaxăm, iar o destinație perfectă pentru așa ceva este Inside Bowling Center din incinta City Park Mall. 
Distracția începe chiar de astăzi, când, la ora 23.00, se dă startul petrecerii în stil oriental. 
"Va fi o seară cu multă pasiune, în care DJ. Bosc și DJ. Alen vor combina ritmurile latino cu cele orientale, iar mișcările de solduri de la bachata se vor confunda cu mișcările de belly dance. Dansatorii care ne vor impresiona vor fi premiați: locul I - voucher Cora 100 lei, locul II - voucher 1 oră bowling, locul III - shot-uri", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mirela Ioniță, reprezentant al departamentului Marketing din cadrul Inside Bowling Center. 
După Oriental Party, a doua zi, sâmbătă, 29 martie, de la ora 21.00, începe Karaoke Night, vedete fiind DJ. Dani, MC. Shifi și Andreea Olariu, fosta concurentă de la "Vocea României". 
"Cei care vor cânta vor câștiga premii ce constau în ore de bowling, biliard, dart’s, jetoane, băuturi răcoritoare sau băuturi alcoolice. Vă așteptăm să vă distrați împreună cu noi", anunță Mirela Ioniță. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5817 secunde