Constănțenii au șocat la preselecția "Românii au talent"

2386
1
Constănțenii au șocat la preselecția

Ieri, hotelul "Ibis" din Constanța a fost luat cu asalt de sute de oameni sosiți din toate colțurile Dobrogei, localnicilor alăturându-li-se concurenți din Tulcea, Brăila, Galați, chiar și din București. Am văzut femei vârstnice cu căței, persoane în scaun cu rotile, bărbați trecuți demult de prima tinerețe, dar și foarte mulți copii, care nu râvnesc neapărat după marele premiu, cât pentru a se vedea pe sticlă și pentru a trăi o clipă de glorie.
Preselecției de ieri, 20 septembrie, prezidată la Constanța de Mona Segall, producătorul general al Pro Tv, îi va urma o altă etapă, ce se va desfășura la Casa de Cultură din Constanța.
Sâmbătă, 24 septembrie, și duminică, 25 septembrie, de la orele 12, respectiv 19, sunt programate preselecțiile filmate, la care vor participa și cei trei membri ai juriului: Andra Măruță, Andi Moisescu și Mihai Petre. Lor li se va alătura trupa de balet condusă de Edi Stan, cu care va prezenta un moment intitulat "Povestea lui Harap Alb".
Conform declarației Dianei Zamfirescu, PR "Românii au talent", din sutele de concurenți prezenți ieri la preselecții, doar 80 sau 90 vor ajunge în show-ul filmat de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța în acest week-end. Cei selectați se vor putea vedea la televizor abia la anul, când concursul "România au talent" va intra în grila de primăvară.



Comentează știrea

unu
12 octombrie 2011
imbecilo

de ce crezi tu ca o persoana in carucior nu poate avea un talent :)?ca sa te iau pe limba ta FA PROASTO OMENIREA EVOLUEAZA MATA SIGUR SOMEAZA SE FUTE IN GAOAZA SI IES COPI PROSTI CA TINE CARE TALENTU'L COMENTEAZA...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4223 secunde