Concertul de la București al Cesariei Evora a fost anulat

337
Concertul de la București al Cesariei Evora a fost anulat - cesariathumb-1317395785.jpg
Concertul de la București al Cesariei Evora, despre care organizatorii au declarat, săptămâna trecută, că va fi amânat pentru luna decembrie, din cauza problemelor de sănătate ale artistei, a fost în cele din urmă anulat, informează Project Events.



Potrivit celor mai recente informații, un grup de medici de la Paris, unde este internată cântăreața, a ajuns la concluzia că artista este în imposibilitatea de a mai susține concerte.

"Ne cerem scuze pentru veștile nu tocmai plăcute despre concertul Cesariei Evora din București și pentru rapiditatea cu care s-au schimbat datele în cursul acestei săptămâni, dar nu ne-am dorit decât să informăm fanii artistei cât mai exact și într-un timp cât mai scurt posibil asupra schimbărilor intervenite ", afirmă organizatorii.

Toate persoanele care au achiziționat bilete le pot înlocui cu un alt bilet la unul dintre concertele Project Events (Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, "Spărgătorul De Nuci" - balet pe gheață, Lara Fabian) sau își pot recupera banii de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3091 secunde