Ciprian Marica și-a făcut iubită constănțeancă

1530
1
Ciprian Marica și-a făcut iubită constănțeancă - laurateodoru-1319144627.jpg
Internaționalul român de la Schalke 04, Ciprian Marica, a fost agățat de știrista de la Realitatea, Laura Teodoru, care i-a trimis mai multe mesaje cu articole despre ea, ca să îi arate că este o femeie serioasă. După ce au dialogat de la distanță, Marica a chemat-o în weekend în Germania, unde s-a aprins o nouă relație spectaculoasă din categoria "fotbalist-vedetă TV".

Dacă de obicei Marica era cel care "ataca", de această dată frumoasa prezentatoare TV a făcut primul pas. Conform surselor CANCAN, știrista de la Realitatea i-a trimis câteva mesaje vârfului de la Schalke, care conțineau și articole în care ea a apărut ca o mamă care își crește singură copilul, pentru a-i demonstra probabil sportivului că nu este o persoană care caută o aventură și pentru a-l sensibiliza. Impresionat de frumusețea și de personalitatea Laurei, Marica a contraatacat și a chemat-o să-și petreacă week-end-ul trecut în Germania. Prezentatoarea nu a stat prea mult pe gânduri și a dat curs invitației, lucru pe care, spun unii, nu l-ar regreta absolut deloc.

Zvonul idilei dintre Marica și Laura Teodoru a zburat ca vântul și a ajuns la urechile fostului iubit al știristei, care este și tatăl fetiței acesteia, afaceristul orădean Adrian Ispravnic.

Relația dintre Laura Teodoru și Adrian Ispravnic a început în 2008. Cei doi se cunoscuseră în 2004, în Constanța, orașul natal al prezentatoarei, când afaceristul i-a oferit flori pe stradă deși nu se cunoșteau. Atunci, știrista l-a refuzat pentru că era implicată într-o altă relație. În 2008, însă, ei s-au reîntâlnit în București și lucrurile au evoluat rapid, conform spuselor frumoasei jurnaliste, mai ales că în același an a venit pe lume și micuța Ane-Sophie. La botezul fetiței a participat multă lume bună, printre invitați aflându-se și primarul Constanței, Radu Mazăre. Nașa fiicei celor doi a fost jurnalista Floriana Jucan.

Comentează știrea

bibi
21 octombrie 2011
sponsor

Ce sa-i faci asa este cind ramai fara sponsor si vrei sa duci o viata de lux iei prima initiativa la unul cu bani chiar daca risti sa-ti dea flit dupa primul numar fara sa-ti dea un sfant.,riscul meseriei.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Monden : Jessica Simpson este însărcinată
Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Monden : A născut Carla Bruni-Sarkozy!
Pagina a fost generata in 1.5937 secunde