Cine sunt cei mai buni la sex?

914
Cine sunt cei mai buni la sex? - sex-1318423383.jpg
Să începem cu cei care nu sunt atât de buni la asta. Potrivit Reuters, cei mai mulți chinezi - 76% - se confruntă cu probleme în a avea orgasm în timpul actului sexual. Care este cauza pentru acest lucru este un fapt încă necunoscut. Având în vedere stilul lor de viață și creșterea economică enormă, se poate concluziona că vina principală poate fi atribuită suprasolicitării corpului, lipsei de timp și a relațiilor și, poate, înțelegerii greșite a sexualității (ca o necesitate și nu ca rezultat al emoțiilor puternice).

Națiunile cu cele mai multe orgasme

Conform cercetărilor efectuate de Durex, în partea de sus a scării succesului sunt cei care sunt considerați și cei mai buni amanți. Deci, cei care au cele mai multe orgasme sunt spaniolii, italienii și mexicanii. În timpul actului sexual, 66% dintre aceștia au orgasm!

Sunt urmați de cei mai mari romantici ai lumii, francezii, cu 48%. Să fii romantic în timpul actului sexual nu este, prin urmare, cel mai bun sfat dacă vrei să ajungi la orgasm și să o faci din nou și din nou!

Națiunile care stau cel mai prost la orgasm

Cei mai slabi când vine vorba de acțiune și doar puțin mai buni decât chinezii sunt cetățenii altor țări asiatice, și anume Japonia și Singapore. Cu siguranță nu le-ar strica să își schimbe punctul de vedere și să se concentreze mai mult pe viața sexuală și personală decât pe cea economică.

Potrivit cercetării, cel mai bun mod de a atinge orgasmul și de a avea un act sexual intens este preludiul lung și un puternic atașament emoțional. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cum transmite o femeie semnale sexuale?
Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cum să fii un amant bun
Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Obligau minore să facă sex pe bani
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Fun : Soția super tare
Pagina a fost generata in 1.6696 secunde