CINE ESTE IUBITUL SECRET AL ELENEI BĂSESCU. ESTE CU 12 ANI MAI TÂNĂR!

1498
1
CINE ESTE IUBITUL SECRET AL ELENEI BĂSESCU. ESTE CU 12 ANI MAI TÂNĂR! - catalin-1512460262.jpg
Elena Băsescu iubește din nou! Mezina fostului președinte și-a asumat relația cu Cătălin Tomata weekend-ul acesta.

Cei doi s-au distrat de minune într-un club din Capitală, alături de mai mulți prieteni, potrivit cancan.


În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorțat de Bogdan "Syda" Ionescu, după patru ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, Sofia Anais și Traian Junior.


Elena Băsescu pare că a trecut peste divorțul de Bogdan Ionescu și acum se bucură din plin de povestea de dragoste în care este implicată cu mai tânărul Cătălin Tomata. Conform CANCAN.RO, Elena și Cătălin au ieșit să se distreze împreună, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club de fițe din Capitală unde au petrecut până dimineața.

Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului președinte al României se numește Cătălin Tomata și este proprietarul unui restaurant din Capitală.

În octombrie, Elena și Cătălin au petrecut împreună aproximativ o oră și jumătate într-una dintre casele pe care le deține Traian Băsescu. Apoi, în jur de ora 5, au plecat în oraș. Au ieșit pe rând din imobil, după care s-au urcat în mașina condusă de ea.

S-au plimbat aparent fără o destinație precisă, după care au oprit în zona Unirii, de unde Cătălin Tomata și-a cumpărat o pizza. Apoi, EBA s-a îndreptat spre cartierul Drumul Taberei și și-a lăsat iubitul acasă, în jur de 6 dimineața, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Relu
9 decembrie 2017
Cine ?

Patlagica Catalin ! Bai , e tare botoxata lu tata ... A intrat si in familia vegetalelor , dupa ce se saturase de dat in barci cu puiul ,,,guzganului rozaliu'', apoi cu si da si nu ... O sa-i urmarim cu atentie performantele ! Cand va trece de 50 de fatalai corditi - din neamul soricesc si din cel botanic - va trece la PSD cu siguranta !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2214 secunde