Cine este bărbatul cu care Bianca Drăgușanu l-a înlocuit pe Victor Slav

3259
Cine este bărbatul cu care Bianca Drăgușanu l-a înlocuit pe Victor Slav - tristaniubitulbi9ancaidragusanu-1529407463.jpg
Bianca Drăgușanu a fost prinsă aseară de paparazzii spynews.ro cu un alt bărbat. La doar câteva zile după ce a anunțat despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu a fost văzută sărutându-se cu un bărbat cu care se cunoaște de dinainte de a spune oficial că nu mai este cu Victor, scrie spynews.ro, în exclusivitate.


Așadar, Bianca Drăgușanu a anunțat că se desparte de Victor Slav. Înainte însă, l-a cunoscut pe Tristan Tate, un englez mutat în România de aproximativ trei ani.


Și să vă spunem mai multe despre noul bărbat din viața Biancăi. Tatăl lui este american get, beget. Campion la șah. Mama lui Tristan este o englezoaică foarte hotărâtă. Căci de la ea a luat Tristan dorința de a fi cel mai bun. Și a fost, și este. Căci noul iubit al Biancăi este campion la kickboxing. Are două centuri. Și cum nu a putut renunța la microbul acestui sport superb, acum Tristan este comentator la Galele RXF. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7397 secunde