Cici, ex-Sistem, părăsit de nevastă!

Joi, 19 Decembrie 2013, 19:48
202
Ioana l-a anunțat că vrea să se întoarcă în America, fiind familiarizată cu acea lume de pe vremea când era studentă. După despărțirea de Căprioara, care l-a iubit enorm, Ciprian credea că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea, așa că a invitat- o și pe Ioana, fiica fostului ministru al economiei din guvernul Boc, Ion Ariton, la altar.


Nunta a avut loc anul trecut, la jumătatea lunii septembrie, iar petrecerea a fost una dintre cele mai frumoase evenimente de gen la capitolul eleganță și bun gust. Iar pe lista invitaților au figurat nume grele, precum Traian și Maria Băsescu, împreună cu fetele lor, Ioana și Elena, dar și Emil Boc.
Iată însă că ceva s-a întâmplat și, după ce mirajul dragostei a dispărut, cei doi și-au dat seama că nu au idealuri comune.


Ioana l-a anunțat că vrea să se întoarcă în America, fiind familiarizată cu acea lume de pe vremea când era studentă, iar Cici nu vrea s-o urmeze, preferând să urce pe scara ierarhică, pe plan politic.


Cum n-a fost chip să ajungă la un numitor comun, Ioana a decis să pună punct relației și l-a lăsat pe senator cu ochii în soare fix în prag de Sărbători, scrie showbiz.ro.


Articole pe aceeasi tema

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Fun : Cât de bine dormi cu o nevastă tânără
Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Fun : Nevasta  a fost virgină?
Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Fun : Nevastă-mea a pățit-o!
Pagina a fost generata in 1.0649 secunde