Charlize Theron și Sean Penn s-au despărțit!

221
Charlize Theron și Sean Penn s-au despărțit! - penn2-1393331885.jpg
Doar două luni au rezistat împreună Charlize Theron și Sean Penn. Deși actrița le-a mărturisit apropiaților că binecunoscutul actor este sufletul ei pereche și se simte pregătită să meargă cu el chiar și în fața altarului, chiar dacă mama ei nu e de acord cu relația lor, acum Charlize s-a răzgândit.


Și asta, pentru că Sean Penn nu poate renunța la vechiul lui obicei de a flirta cu alte femei, lucru care i-a distrus și celelalte relații. Potrivit ultimului număr al revistei americane Star, picătura care a umplut paharul a fost faptul că într- una din serile trecute, când Sean Penn și Charlize luau cina la un restaurant din Hollywood, actorul a început "să-i facă ochi dulci" ospătăriței în fața iubitei sale. Când Charlize l-a rugat să înceteze că o deranjează, actorul a început să flirteze și mai tare.


Astfel, diva, deranjată peste măsură de comportamentul partenerului său, a izbucnit în lacrimi și a decis să îl părăsească pe acesta, tocmai din cauza faptului că de câte ori sunt împreună, Sean le acordă mai multă atenție altor femei din jur, scrie showbiz.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4708 secunde