Charlize Theron, obligată să se radă în cap: "Este devastată"

168
2
Charlize Theron, obligată să se radă în cap:
Charlize Theron, care o interpretează pe Imperator Furiosa în pelicula Mad Max 4, este devastată că trebuie să se radă din nou pe cap pentru a turna câteva duble ale unor scene din acest film, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Actrița de origine sud-africană trebuie să se întoarcă în Namibia, alături de colegii ei de filmare Tom Hardy și Rosie Huntington-Whiteley, pentru a intra din nou în pielea personajului Imperator Furiosa, fiind nevoită prin urmare să se radă din nou pe cap.

"Charlize nu a fost deloc încântată să se tundă pentru filmări și s-a bucurat enorm când părul a început să crească la loc...Trebuie de asemenea să facă alte exerciții fizice istovitoare, pentru a ajunge din nou la constituția atletică pe care o avea cu un an în urmă", a declarat o sursă pentru publicația Daily Mirror, citează one.ro.

Comentează știrea

christian louboutin sale shoes
28 februarie 2014
christian louboutin sale shoes

christian louboutin bianca ebay Stiri Monden : Charlize Theron, obligată să se radă în cap: "Este devastată" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale shoes http://fund.frontimall.com/images/christian-louboutin-online.asp

honda bike fairings
3 iunie 2014
honda bike fairings

The is likely to get a new subframe, that will help in making more room for a passenger and hard bags. A larger fairing with the requisite beak will be found at the front end. The bike is expected to come with variable ride modes, traction control, ABS, and optional Dynamic Damping Control electronic suspension. As can be made out, the bike looks almost production ready, and could be unveiled around the last quarter of this year, as a 2015 model. honda bike fairings http://hondabikefairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8531 secunde