Cea mai sexy femeie din lume

2220
Cea mai sexy  femeie din lume - ceamaifrumoasa-1314200705.jpg
La 30 de ani, a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către cititorii revistei FHM, ediția sud-africană și, chiar dacă există o doză de subiectivism în votul lor, Shashi Naidoo are de ce să fie mândră: a învins-o pe Angelina Jolie măcar la ea în țară.

"Credeam că o să mă clasez bine, dar nu m-am așteptat să câștig. Nu mi-a venit să cred, am citit mesajul de patru ori înainte să realizez că este adevărat", mărturi-sea vedeta, care, cu un an înainte, a fost a patra în Top 100.

Acum, Shashi este pe coperta FHM, numărul din septembrie, pentru că este luna cupei Mondiale la rugby și echipa țării ei are nevoie de o încurajare. O confirmare că starleta este cu adevărat campioana sex-appea-lului în țara ei.

Din păcate, sportivii degeaba visează la grațiile modelului. Ea iubește și, după cum mărturisea pentru o revistă de frumusețe, are grijă specială de buzele ei, pentru a fi mereu pregătită să primească sărutul partenerului. Ce declarație de dragoste mai frumoasă poate să facă o femeie atât de sexy?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde