Ce surpriză i-a făcut Mădălina Ghenea fratelui ei, la nuntă

268
1
Ce surpriză i-a făcut Mădălina Ghenea fratelui ei, la nuntă - madalinaghenea-1376997901.jpg
Nunta fratelui Mădălinei Ghenea a fost una parcă desprinsă din povești. În locul caleștilor trase de cai albi, Alin și soția lui și-au făcut apariția la biserică într-un Cadillac Fleetwood alb, mașina preferată a lui Elvis Presley. 

Cele două mașini cu care atât mirii, cât și părinții acestora au sosit la Catedrala Maicii Domnului din Slatina au fost cadoul Mădălinei Ghenea. Luxoasele autoturisme, un Rolls-Royce și un Cadillac, au fost închiriate de la o firmă din București, pentru care iubita actorului american Gerard Butler a scos din buzunar peste 1.000 de euro.

Pentru patru ore, fiecare autoturism poate fi împrumutat cu 250 de euro, iar dacă evenimentul se desfășoară în afara Capitalei, pentru fiecare kilometru se percepe un tarif de 0,5 euro.

Ba mai mult, pentru fiecare oră trecută peste programul stabilit se mai adaugă alți 50 de euro. Mașina cu care fratele Mădălinei Ghenea a venit la biserică, un Cadillac Fleetwood, era marca preferată a faimosului rege al rock and roll-ului, Elvis Presley, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

anonim
20 august 2013
nunta anparateasca

bravo asa da regal asi iubeste fratele asi respecta originea bravo

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5387 secunde