Ce spune Bianca despre revenirea ca asistentă la "Un show păcătos"

286
Ce spune Bianca despre revenirea ca asistentă la
Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu formau cel mai fierbinte cuplu de asistente pe vremea când apăreau împreună la "Un show păcătos". Dan Capatos le-ar vrea înapoi "la pachet". Cum pe brunetă a reușit să o coopteze în echipă, lucrurile s-au complicat în cazul Biancăi, scrie click.ro.

"De șase luni se tot vorbește pe holurile Antenei de plecarea Loredanei Chivu și a colegei sale Ana-Maria Mocanu. Daniela Crudu a primit propunerea să se întoarcă în această vară,când încă mai era cu Nilă (n.r. fotbalistul Mihai Costea). După ce el a înșelat-o și s-au despărțit, ea nu mai avea niciun motiv să refuze. Tot la acea vreme, Dan Capatos i-a spus și Biancăi, mai în glumă, mai în serios, să se întoarcă. Nu i-a displăcut deloc ideea, însă oricât de mult l-ar iubi pe fostul ei șef, Bianca are acum o afacere de care trebuie să se ocupe. Și-a deschis atelierul de croitorie și stă acolo de dimineața până seara. Cum emnisiunea este la o oră înaintată, nu ar putea să facă față acestui program infernal", a povestit, pentru click.ro, o sursă din anturajul celor două tinere. 


Invitată recent în platoul "Un show păcătos", Bianca nu i-a răspuns clar fostului ei șef dacă revine pe scaunul de asistentă. "Mai degrabă m-ar tenta scaunul tău", i-a spus Bianca lui Capatos lăsând să se înțeleagă că a depășit etapa de asistentă tv, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Monden : Escapadă amoroasă în Las Vegas
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Monden : "Am o relație cu antrenorul''
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Monden : Nu renunță la vechile obiceiuri
Pagina a fost generata in 2.5622 secunde