Ce reacție a avut Daniela Crudu, imediat după audieri!

292
1
Ce reacție a avut Daniela Crudu, imediat după audieri! - danielacruduminteasistentatvseiu-1423218092.jpg
Daniela Crudu și Simona Trașcă au fost săltate cu mandat și duse la audieri, într-un dosar de proxenetism. Cele două vedete au ajuns joi (5 februarie) la secția 19 de Poliție, scrie click.ro.


La ieșirea de la audierile polițiștilor, într-un dosar de proxenetism și prostituție, Daniela Crudu a ieșit - surprinzător! - toată numai un zâmbet! Totuși, bruneta focoasă nu a dorit să facă niciun comentariu, după ce a stat preț de câteva zeci de minute în sediul Secției 19 de Poliție.


 Simona Trașcă, Denisa Biță, Mădălina Pamfile și Daniela Crudu au fost chemate la poliție pentru a da declarații în cazul unui dosar de proxenetism. Vedetele sunt audiate în calitate de martori. Denisa Biță a declarat că ar fi vorba de o fată pe care nu o știe foarte bine și care se ocupa de o afacere cu haine.  Trașcă a fost singura dintre vedete care a venit cu un avocat. La ieșirea din secție, Simona a spus că totul a fost doar... o eroare.  "Am fost întrebată dacă cunosc anumite persoane, nu cunosc. Am fost chemată din greșeală. A fost o eroare", a mărturisit Trașcă. 


Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Monden : "Am o relație cu antrenorul''
Pagina a fost generata in 1.7143 secunde