Ce pretenții are Sharon Stone pentru a veni în România

482
1
Ce pretenții are Sharon Stone pentru a veni în România - sharonestone-1343570466.jpg
Că a fost vorba de filmarea unor pelicule sau doar de curiozitatea lor de a vedea țara lui Dracula, în ultimii ani, tot mai multe vedete de peste hotare au luat la picior plaiurile românești. Și pentru că starurile trebuie tratate ca atare, multe dintre vedete au cerut marea cu sarea pentru câteva zile în România.

La începutul lunii august, frumoasa actriță din "Basic Instinct", Sharon Stone (54 de ani), este așteptată la București pentru filmările peliculei "What about love", unde îl va avea partener pe Andy Garcia.

Atât Sharon Stone, cât și Andy Garcia au cerut ca pe perioada șederii în România să locuiască în vile somptuoase, deoarece vor fi însoțiți de familie, persoane din staff-ul lor, dar și pentru a fi feriți de paparazzi. Blonda, una dintre cele mai dorite femei de pe planetă, va veni cu cei trei copii ai săi, dar și cu iubitul ei, Martin Mica, care este cu 27 de ani mai tânăr decât ea. Actrița va sta în România timp de trei săptămâni și a cerut ca vila de lux în care va locui să fie amenajată pe placul ei.

Sharon își dorește ca imobilul să aibă piscină, aer condiționat, internet, plasmă, dar și flori albe: orhidee, trandafiri, cale, crini.

Comentează știrea

2004 honda cbr600rr fairings
1 iunie 2014
2004 honda cbr600rr fairings

The beaky front fairing gives the Ninja 1000 a crouched and restless feline profile that's ready to leap with all ferocity. The slats at the edges, the angular fuel tank, body panels draped in a mix of black and green. 2004 honda cbr600rr fairings http://hondacbr600rrfairingss.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6971 secunde