Ce nu fac părinții de dragul copiilor

274
Ce nu fac părinții de dragul copiilor - bradpittangelinajolie-1330353331.jpg
Potrivit presei internaționale, această idee le-a venit celor doi actori americani după ce vizita lor din parcul Legoland din Marea Britanie, în septembrie 2011, a fost scurtată din cauza unor motive de securitate, informează contactmusic.com.

"Brad și Ange au regretat faptul că au fost nevoiți să își aducă copiii acasă mult mai devreme, atunci când au vizitat parcul Legoland, anul trecut. Însă gărzile lor de corp au spus că acolo erau prea mulți oameni și nu au avut de ales. Fiul lor cel mare, Maddox, i-a întrebat dacă ar putea construi ceva asemănător la casa lor din Franța. Ei tocmai își instalau o piscină nouă acolo și au decis că era o idee minunată", a declarat o sursă.

Potrivit tabloidului "The Sun", parcul va fi alimentat cu energia provenind din panourile solare montate pe acoperiș, iar apa va fi reciclată.

"Parcul va avea o piscină uriașă, tobogane, tuneluri, bărci, o insulă a piraților cu un castel, o pistă de carting și chiar un carusel de modă veche. Brad a conceput designul unui mini-tren care înconjoară întregul parc", a adăugat aceeași sursă.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, trei adoptați - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. La rândul ei, Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Monden : Angelina Jolie, acuzată de plagiat
Pagina a fost generata in 1.6414 secunde