Ce-i place Antoniei cel mai mult la Velea

276
Ce-i place Antoniei cel mai mult la Velea - sarutveleaantonia-1410867590.jpg
Mulți au fost surprinși în momentul în care Antonia și Velea au recunoscut că au o relație și că vor deveni în curând părinți. Cei doi nu pun însă deloc preț pe gura lumii și își văd mai departe de dragostea lor și de planurile de viitor.


"Alex e foarte romantic și îmi place cel mai mult că ține cont foarte multe lucruri care imi plac, de cele mai mici detalii. Pentru mine contează acest lucru. Contează gesturile mici. De exemplu, dacă îi spun că îmi place o prăjitură, el își amintește și apare cu ea când eu nici nu mai știu. Gesturi mici care mă fac să zâmbesc. Noi nu ne gândim la căsătorie, mai ales în situația în care mă aflu. Încercăm să ne concentrăm la ce se întâmplă acum, la această veste importantă (n.r sarcina). Avem concerte doar în weekend, în rest suntem acasă. Avem mulți prieteni comuni, vin la noi acasă", a spus solista pentru click.ro.

"E emoționant și mă face să fiu nerăbdător să apară în viața mea, o să mă bucure foarte foarte mult. Suntem un cuplu fericit și împlinit. Ne dorim foarte mult copilul ăsta și abia așteptăm să se nască. Nu sunt sun bad boy, sunt un romantic incurabil și sensibil. Sunt un bărbat normal și sunt foarte fericit că voi deveni tătic. Abia aștept să mă văd în postura asta. Vreau trei sau patru copii. Dacă va fi fată, mi-ar plăcea să o cheme ca pe mama ei, Antonia", a spus el, pentru sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Monden : Alex Velea și-a făcut tatuaj nou
Pagina a fost generata in 1.6571 secunde