Ce greșeli fac bărbații în pat

936
Ce greșeli fac bărbații în pat - sexbarbat-1333656858.jpg
Ești prea tandru

Să fii tandru e minunat, dar nu și atunci când faceți sex ca animalele, deci oprește-te înainte să pui întrebări care încep cu "Pot să...?". Nu mai întreba, pur și simplu fă-o. Dacă nu îi place, vei observa destul de repede. În plus, femeile se așteaptă ca un amant bun să știe următorul pas și cum să le pregătească fără întrebări.

Uneori o privire îndrăzneață, prin care o faci să simtă că o privești prin haine, poate fi de ajuns sau o atingere provocatoare pe trupul ei care să îi arate în mod clar intențiile tale. Bineînțeles, adorăm în continuare ploaia de mângâieri și sărutări tandre, dar când asta se întâmplă ocazional. Nu poți greși totuși să fii tandru după ce acțiunea s-a încheiat.

Iubito, ai terminat?

Poate un bărbat vede lucrurile în mod diferit, în special când vine vorba de aventuri. Dar dacă vrei ca o fată să nu plece dezamăgită din dormitorul tău și nu vrei să te țină minte ca iubitul la care nu mai vrea să se întoarcă, ai grijă ca ceea ce se întâmplă între voi să nu arate ca împerecherea unei perechi de iepurași.

În loc de sex, fă dragoste cu ea...

Ce înseamnă asta? Nu uita, o faci cu o FEMEIE, nu cu o păpușă, așadar acordă-i mai multă atenție în timpul actului sexual și las-o să aibă puțin control asupra a ceea ce se întâmplă. Sărută-i corpul, spune-i că miroase frumos, fii pasional.

Să bombănești prea tare, precum și să fii prea liniștit poate fi iritant pentru o femeie. Te întrebi probabil ce vrea. Cu siguranță nu vrea liniște, așa că alege o cale de mijloc pentru a-ți arăta sentimentele, dar nu fi nici atât de zgomotos încât să afle și vecinii.

Poziția misionarului DIN NOU?

Femeilor nu le plac actele sexuale monotone, preferă lucrurile noi și interesante. Asta se aplică în special dacă ești într-o relație serioasă care durează de câțiva ani, și sexul a devenit plictisitor. Să nu îți fie teamă să experimentezi în astfel de momente. Încearcă poziții diferite și dă-ți drumul fanteziilor.

 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Monden : E important să fim fideli sexual?
Marţi, 03 Aprilie 2012
Stire din Fun : Virginitate în noaptea nunții
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Sex în grup sau viol, la Adamclisi?
Pagina a fost generata in 0.2854 secunde