CAZ ȘOCANT ÎN INDUSTRIA MUZICALĂ! ARTIST CELEBRU, ACUZAT CĂ A SECHESTRAT MAI MULTE FEMEI, PE CARE LE SUPUNE UNOR ABUZURI SEXUALE

1963
CAZ ȘOCANT ÎN INDUSTRIA MUZICALĂ! ARTIST CELEBRU, ACUZAT CĂ A SECHESTRAT MAI MULTE FEMEI, PE CARE LE SUPUNE UNOR ABUZURI SEXUALE - k2itemssrcbb9496d605f6b5dbed1646-1500358905.jpg
Cântărețul R Kelly este acuzat că ține mai multe femei pe proprietatea sa, pe care le supune unor abuzuri sexuale. Viața acestora ar fi controlată în detaliu, inclusiv când trebuie să doarmă și să mănânce. După ce acuzațiile au apărut în presă, R Kelly le-a negat vehement prin intermediul avocatei sale, relatează BBC News.


Într-un material BuzzFeed, cântărețul R Kelly est acuzat că ține mai multe femei într-un "cult abuziv". În total, șase tinere, toate cu vârsta peste 18 ani, ar locui pe proprietatea cântărețului, de care s-ar fi apropiat în încercarea de a-și lansa cariera muzicală.


Trei familii susțin că nu au mai vorbit cu fiicele lor de câteva luni, iar acestea sunt controlate în întregime. Mai precis, cântărețul ar decide ce să mănânce, cum să se îmbrace, când să se spele, când să doarmă și când să se angajeze în acte sexuale, care ar fi filmate de el.








Trei foști angajați ai cântărețului afirmă că șase femei locuiesc în proprietăți ale artistului. Dacă ele încalcă "regulile", pot fi pedepsite fizic de către R Kelly. Mai mulți părinți au mers la poliție, însă atunci când au fost contactate de autorități femeile au negat că s-ar afla acolo împotriva voinței lor.

După ce acuzațiile au apărut în presă, avocata cântărețului a afirmat că R Kelly neagă cu vehemență acuzațiile. "Robert Kelly este atât alarmat, cât și deranjat de acuzațiile aduse la adresa sa", a afirmat Linda Mensch. De partea cealaltă, BuzzFeed a anunțat că susține în continuare acuzațiile făcute în articol.

Acesta nu este prima oară când R Kelly este implicat într-un scandal. În 2008, el a fost achitat după ce fusese acuzat de pornografie infantilă. O înregistrare în care acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 14 ani a apărut în presă.

R Kelly este unul dintre cei mai de succes artiști R&B, având 40 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt "I Believe I Can Fly" și "Ignition".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.066 secunde