Catrinel Sandu: "Mă costă 7.000 de dolari să nasc în SUA"

209
Mai sunt câteva zile și îi vine sorocul! Catrinel Sandu (36 de ani) devine mămică din nou, la 22 decembrie, iar nașterea va fi prin cezariană. 


De altfel, și când a adus-o pe lume pe Sara, fetița ei în vârstă de trei anișori, blonda a apelat tot la această metodă. Stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, mai precis în Florida, alături de soțul ei, tenismanul Gabriel Trifu (37 de ani), Catrinel Sandu a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile pentru venirea pe lume a celei de-a doua fetițe.

"Se va numi Lara-Nicole și se va naște la 22 decembrie, la clinica «Women Center Lakcwood Ranch», care este o clinică doar pentru nașteri, nu un spital. Acolo am năs-cut-o și pe Sara, tot cu aceiași doctori. Voi face cezariană, la fel ca la prima naștere. Noi avem asigurare medicală, dar tot va trebui să plătim ceva, nu mult, comparativ cu cei care nu au asigurare. Dacă nu ai asigurare, costul unei nașteri, cu spitalizare cu tot, ajunge la 10.000 $. Eu plătesc cam 7.000", a declarat Catrinel, pentru Click!

Viitorii părinți au pregătit pentru bebeluș toate cele necesare, camera este aranjată, căruciorul cumpărat, hăinuțele așezate în ordine și jucăriile gata s-o întâmpine pe micuță.

"Părinții mei sunt aici, Sara abia așteaptă să devină surioară mai mare. Toată lumea este încântată să vină bebe, mai ales că vom ajunge acasă din spital pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului", a mai spus Catrinel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Monden : Află ce regretă Catrinel Sandu!
Pagina a fost generata in 0.2182 secunde