Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, rivale?

447
Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, rivale? - catrinelmenghia-1378818348.jpg
Româncele noastre frumoase, precum Mădălina Ghenea sau Catrinel Menghia, sunt preferatele italienilor. Dovadă stau articolele din presă care le ridică în slăvi. Gurile rele susțin că acestea nu se prea înghit una pe cealaltă și acum se văd nevoite să împartă și titulatura de "noua Sophia Loren", pe care jurnaliștii din Peninsulă le-au atribuit-o fiecăreia.

Catrinel Menghia are, pe lângă Italia, și America la picioare, după ce a apărut în cea mai sexy reclamă din SUA, la Fiat Abarth, dar și datorită rolului din CSI: Las Vegas.

În ceea ce o privește pe Mădălina, frumusețea ei a făcut-o fai-moasă în Italia, apoi relațiile cu Leonardo DiCaprio și, respectiv, cea de acum, cu Gerard Butler. Și-a încercat norocul cu succes și în filme, la ora actuală evoluând în serialul italian Borgia.

Cele două s-au văzut față în față în timpul unui show TV, unde Mădălina era invitată, iar Catrinel era un sexy-fotograf care le făcea poze celor din platou.

Româncele și-au zâmbit politicos, dar nu s-a legat nicio prietenie între ele, spune o cunoștință a unuia dintre manechine. Motivul: rivalitatea și dorința de afirmare internațională le împiedică.

În ciuda acestor lucruri, presa italiană nu se poate decide care dintre cele două vedete merită mai mult titulatura de "noua Sophia Loren". Așa că, româncelor nu le rămâne decât să-și împartă onorantul titlu, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7405 secunde