Cătălin Măruță, idilă cu Augusta Lazarov

1761
1
Deranjată de "serenada" "Ia-ți mireasă ziua bună!" care i-a fost dedicată, ca urmare a faptului că se pregătește de nuntă cu grecul Dimitris Tombros, Simona Florescu îi declară război lui Măruță. Simona a decis să îi urmeze exemplul și să scoată și ea la iveală amănunte picante din viața vedetei ProTV. "Măruță, mai povestește oamenilor și despre viața ta, ca de exemplu idila ta cu doamna Augusta Lazarov, doar tu mi-ai povestit într-o pauză de filmări cum te-a prins cu alta și te-a iertat", a spus fosta doamna Dichiseanu, potrivit enational.ro.

Ea a precizat că triunghiul amoros a avut loc înainte ca Augusta să devină soția regretatului Lazarov. Contactat telefonic, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" nu a dorit să comenteze confidențele pe care Simona Florescu pretinde că el i le-ar fi făcut. La rândul ei, Augusta Lazarov a preferat să nu vorbească despre relația ei cu Cătălin Măruță, care ar fi avut loc acum 10 ani, scrie enational.ro.

Comentează știrea

Ioana Margineanu-Zaides
21 octombrie 2011
augusta si maruta

Da,cei doi au fost impreuna pe vremea cand erau doar doi olteni ambitiosi veniti in Capitala sa isi faca un rost.El, Maruta, era un proaspat student la Drept iar Augusta o tinerica aspiranta la facultatea de Geografie, care, din cand in cand, se straduia sa faca munca de corector la un saptamanal.Isi imparteau timpul intre pranzurile ieftine si bune de la cantina televiziunii Europa Nova detinuta de Iosif Constantin Dragan si deplasarile la Craiova sau Targu Jiu despre care cei doi vorbeau cu pasiune de cate ori avea cine sa-i asculte.In rest farmecele Augustei si un anume tip de disponibiltate dublata si de SANSA , in multe privinte, au facut ca Augusta sa avanseze destul de rapid in nmass-media in timp ce Maruta s-a afirmat mai tarziu.Se mai pot spune multe insa ce rost are? Niciunul nu vrea sa recunoasca momentele de inceput cand erau un nimic si o "nimica" pentru multa lume...Dreptul la intimitate ii ajuta, probabil, sa creada ca au devenit ceea ce sunt prin puteri proprii.Sarmani "regi" fara coroana!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3793 secunde