Cătălin Botezatu și Anda Adam, escapadă pe plajă, în Mamaia

265
Cătălin Botezatu și Anda Adam, escapadă pe plajă, în Mamaia - catalinbotezatusiandaadam-1378042314.jpg
Cătălin Botezatu și Anda Adam sunt din ce în ce mai apropiați. Unii susțin că între ei ar fi strânsă prietenie, alții că lucrurile ar fi scăpat de sub control și că, de fapt, ar fi vorba de o relație amoroasă în adevăratul sens al cuvântului.

Părerile sunt împărțite, însă, cert este că atunci când se întâlnesc, cei doi par să radieze de fericire și lasă deoparte orice pentru a petrece măcar o oră împreună.

Auzind că Anda susține un recital într-un club din Mamaia, designerul a intrat în backstage urmărind de acolo întreg concertul, fără ca artista să știe acest lucru.

La finalul recitalului, Anda a avut surpriza să îl întâlnească pe designer sprijinit de un perete zâmbind ștrengărește și spunându-i: "Ești superbă, știai asta?".

Cei doi s-au îmbrățișat și au părăsit locația plimbându-se ulterior pe plajă în toiul nopții ca doi îndrăgostiți. Anda și Cătălin nu au recunoscut oficial că ar avea o idilă, însă au lăsat să se înțeleagă că nu sunt indiferenți unul față de celălalt, potrivit libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7008 secunde