Cătălin Botezatu renunță la România

320
Cătălin Botezatu renunță la România - catalinbotezatu-1373801194.jpg
După trei sezoane cu Next Top Model, patru cu Burlacul și unul cu Burlăcița, toată lumea credea că Botezatu va îmbătrâni la postul tv Antena 1. Însă relația este pe cale să se rupă.

Nemulțumit de mai multe aspecte ale colaborării cu postul din Băneasa, designerul de 46 de ani are de gând să pună capăt contractului și să se mute, cu totul, la o altă televiziune, din altă țară. Libertatea a aflat că designerul e pe cale să facă o mutare de senzație și să treacă de la Burlacul de România, la emisiunea similară din Germania.

Plecarea lui o să cam lase show-ul în aer, dar Cătălin e hotărât să facă acest pas. Nu doar pentru că oferta din Germania este generoasă, ci și pentru că aici a acumulat multe nemulțumiri.

Recent, designerul s-a plâns unui prieten că tot greul emisiunii a căzut pe umerii lui, deși nu așa fusese vorba la început: el a adus sponsori și tot el a venit cu idei de probe și locuri de filmare.

Când a fost nevoie să meargă cu echipa emisiunii în locații de lux din străinătate, tot el s-a văzut nevoit să apeleze la relațiile sale - prințul Albert de Monaco i-a facilitat filmarea într-un club de fițe din Monaco, iar actrița Sophia Loren l-a ajutat să urce la bordul vasului de croazieră MSC Splendida. Iar ce a pus capac pare să fie faptul că Bote a trebuit să scoată bani din propriul buzunar atunci când n-a primit fondurile cerute pentru emisiune!

Conform apropiaților lui Bote, acesta a semnat deja contractul cu televiziunea din Germania, unde va filma, cel mai probabil, din toamnă. Botezatu va primi o sumă cu multe zerouri. Însă mai mult decât averea pe care o va băga în buzunar îl încântă faptul că emisiunea va fi mult mai creativă decât cea din România. Ultimii doi protagoniști ai emisiunii sale au fost o dezamăgire! Pe Drăghia l-a dat afară, cu Vlădău s-a bătut la filmări, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7548 secunde