Carmen Brumă și Mircea Badea vor fi părinți

649
Carmen Brumă și Mircea Badea vor fi părinți - carmenbrumasimirceabadea-1382534795.jpg
Surse apropiate cuplului Carmen Brumă - Mircea Badea spun că aceștia vor deveni părinți, dar până la fericitul moment care se apropie în viața lor, prezentatorul emisiunii "În gura presei" se relaxează în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a găsit în sfârșit nașul, pe Ghiță Mureșan.

Fostul baschetbalist român ce a jucat în NBA, cea mai puternică întrecere internă de baschet din lume, s-a întâlnit cu Mircea Badea și l-a dominat la capitolul fizic, lucru rar întâlnit în viața vedetei TV.

Până va fi tătic, Mircea Badea savurează probabil una dintre ultimele sale vacanțe liniștite în SUA, ferite de plânsetele viitorului bebeluș. Conform ziarulring.ro Badea și perechea sa, Carmen Brumă, își iau toate măsurile de precauție pentru a nu fi recunoscuți când merg la controalele de specialitate.

"Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, și se înfofolesc bine, își acoperă fețele cu fel și fel de fulare și glugi ca să nu fie recunoscuți. Vor să fie discreți în legătură cu asta, așa cum au fost, de-a lungul vremii, și cu relația lor", a declarat un apropiat al cuplului Brumă-Badea, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.273 secunde