Carmen Brumă: "Am atâtea de făcut încât nu am timp de depresie"

239
Carmen Brumă:
Carmen Brumă și partenerul ei de viață, Mircea Badea, au devenit părinți în urmă cu două luni. Cei doi au un băiețel, pe nume Vlad, pe care însă l-au poreclit Vasilică 2014 și Corcodel.


Vedeta de televiziune a fost invitata lui Mihai Morar, unde a vorbit despre naștere, despre rolul de mămică, dar și despre depresia postanală.


"Am atâtea de făcut încât nu am timp de depresie. Dacă aș avea timp, aș face-o!", a mărturisit Carmen Brumă.

"Am zile în care sunt cheaună. Zile, nu nopți. Avem noroc. Lui Vasilică îi place să doarmă noaptea. Se trezește o singură dată, pe la două și jumătatea noaptea sau trei. Mănâncă la patru dimineața. Ziua nu doarme. Ațipește fragmentat, o jumătate de oră sau o oră. Are chef de joacă", a explicat ea.


Prezentatoarea a vorbit și despre momentele dificile prin care a trecut la naștere.

"Nașterea naturală, în cazul meu, a fost una dificilă. Nu a fost relaxare, a fost greu. Nu-mi pare rău că am născut natural. dacă ar fi să mă întorc în timp, aș face aceeași alegere. Dar, dacă ar fi să mai nasc încă o dată, aș alege cezariana. N-aș mai opta pentru nașterea naturală. E complicat. Sunt și beneficii, dar sunt niște dureri înfiorătoare. Sunt cele mai mari dureri pe care le-am simțit în viața mea. Momentul expulziei la mine a durat 55 de minute. Nu știu de ce îi zice moment. Noroc că eram antrenată", a comentat ea.


Carmen Brumă a explicat și cine o ajută în creșterea lui Vlad.


"Mă ajută mama mea, fără care nu știu ce m-aș fi făcut fără ea. Este foarte greu că crești un copil singură. Mă ajută toți bunicii disponibili. Și tata, și părinții lui Mircea. Împărțirea sarcinilor este egală", a afirmat vedeta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Monden : Carmen Bruma, pe ultima sută de metri
Pagina a fost generata in 3.2221 secunde