€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Care este verdictul în procesul dintre Prodan și Alexandra Stan!

Ştire online publicată Joi, 29 Mai 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Se pare că legea e de partea Alexandrei Stan, care a avut câștig de cauză în procesul pentru drepturi de autor intentat de fostul ei impresar, Marcel Prodan.

Marcel Prodan a dorit să-i interzică solistei să cânte piesele care au consacrat-o, dar acesta a rămas cu buza umflată.

"Da, am dreptul să-mi cânt toate piesele și sunt fericită. «Thanks for Leaving» a fost apreciată de fani, răspunsurile lor au fost cele pe care mi le doream. Chiar au apreciat mesajul și ceea ce exprimă piesa. Melodia vorbește despre noi începuturi, despre cum o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci e un nou început. O eliberare de care aveai nevoie ca să poți să continui să fii chiar TU. Din punctul meu de vedere, astfel am pus capăt acelui moment din viața mea. Voi lansa, miercuri, și «Cherry Pop», o piesă plină de viață, colorată, exact cum le place fanilor mei", a mărturisit artista pentru "ring".

Anul trecut, în iunie, Alexandra a fost internată după ce a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan. În urma violențelor la care a fost supusă, cântăreața a petrecut o săptămână în spital și a fost pe punctul de a-și pierde vocea, iar nervii optici i-au fost afectați, scrie showbiz.ro.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7094 secunde