Care este verdictul în procesul dintre Prodan și Alexandra Stan!

167
1
Care este verdictul în procesul dintre Prodan și Alexandra Stan! - alexandrastanimage-1401270987.jpg
Se pare că legea e de partea Alexandrei Stan, care a avut câștig de cauză în procesul pentru drepturi de autor intentat de fostul ei impresar, Marcel Prodan.

Marcel Prodan a dorit să-i interzică solistei să cânte piesele care au consacrat-o, dar acesta a rămas cu buza umflată.

"Da, am dreptul să-mi cânt toate piesele și sunt fericită. «Thanks for Leaving» a fost apreciată de fani, răspunsurile lor au fost cele pe care mi le doream. Chiar au apreciat mesajul și ceea ce exprimă piesa. Melodia vorbește despre noi începuturi, despre cum o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci e un nou început. O eliberare de care aveai nevoie ca să poți să continui să fii chiar TU. Din punctul meu de vedere, astfel am pus capăt acelui moment din viața mea. Voi lansa, miercuri, și «Cherry Pop», o piesă plină de viață, colorată, exact cum le place fanilor mei", a mărturisit artista pentru "ring".

Anul trecut, în iunie, Alexandra a fost internată după ce a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan. În urma violențelor la care a fost supusă, cântăreața a petrecut o săptămână în spital și a fost pe punctul de a-și pierde vocea, iar nervii optici i-au fost afectați, scrie showbiz.ro.

Comentează știrea

(ne)admirator
29 mai 2014
stire macelarita

in primul rand, nu stim daca instanta i-a dat dreptate solistei sau autorului. Pentru ca in articol sunt 2 referiri contradictorii. Una in care se spune ca "batuta" are dreptul sa cante, alta incare se spune ca a ramas cu buza umflata. (La figurat.) Iar inceputul art. este antologic:"Se pare ca..."?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In sfarsit, dreptul de autor e al lui Prodan... Deci instanta ar fi decis impotriva dreptului de autor?!!! Bravos, instante romanesti! Iar finalule ste apoteotic. Bataia in parte (amindoi au dat) provocata de artista, se transforma intr-o bataie crunta a artistei de catre autor... Cati v-ati culcat cu asta? Ca bani sa va plateasca, se pare ca n-are!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alexandra Stan, din nou în necaz
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Monden : Cu cât "se vinde"  Alexandra Stan pe Internet
Pagina a fost generata in 1.5853 secunde