€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Care este starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii

Ştire online publicată Marţi, 05 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Starea de sănătate a Andreei Bălan s-a îmbunătățit, anunță reprezentanții spitalului Sanador, după ce vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii, citează libertatea.ro

„Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica”, au anunțat reprezentanții clinicii Sanador, pentru SpyNews. Aceștia au precizat că „Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare„.

„Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, au mai anunțat reprezentanții clinicii.

sursa: libertatea.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7847 secunde