Când trebuie evitat sexul

1255
Când trebuie evitat sexul - sex-1344428977.jpg
Sexul poate fi abordat și în mod greșit. Anumite tipuri de relații sexuale îți diminuează plăcerea sau îți transformă actul intim dintre tine și par-tener într-o experiență neplăcută. Descoperă în ce situații să nu te lași dusă de val, pentru că nu vei ajunge pe țărmul iubirii și al or-gasmelor fantastice.

1. Când e în grabă sau forțat

Actul sexual rapid cu care ești de acord doar ca să îți îndeplinești datoria conjugală și să te lauzi că faceți sex de trei ori pe săptămână nu este de obicei foarte plăcut. Dacă visezi la partide lungi de dragoste sau poate chiar un maraton de sex (sexaton), nu accepta să faceți doar quickie-uri. Cel puțin, nu de fiecare dată.

2. Când gândurile tale sunt în altă parte

Actul sexual în care nu ești concentrată pe plăcerea ta și pe ceea ce se întâmplă cu tine, este complet fără sens. Dacă te gândești la altele când faci sex, mai ales dacă îți faci griji în privința treburilor pe care trebuie să le rezolvi, mai bine renunți înainte de a apuca să te dezbraci.

3. Când ești cu persoana nepotrivită

Dacă nu ești într-o relație și cauți o aventură sau doar sex pentru o noapte, nu lua contactul sexual prea în ușor sau ca pe ceva ce nu poate avea consecințe nedorite. Asta poate însemna și sexul sub influența drogurilor sau alcoolului, care deseori duce la acte sexuale cu străini. În anumite cazuri, poate fi vorba de un prieten, un coleg de serviciu ori poate chiar șeful tău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Monden : Mituri despre sex și relații
Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Cum să faci sex pe caniculă
Luni, 30 Iulie 2012
Stire din Fun : Noaptea nunții
Pagina a fost generata in 1.7765 secunde