Călin Goia, de la Voltaj: "Soția mea îmi spune mereu că sunt perfect"

760
Călin Goia, de la Voltaj:
Vesel și plin de energie, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, reușește să-i binedispună întotdeauna pe cei din jurul său.

Artist pe scenă, tată și soț acasă, Călin mărturisește că încearcă să-și bucure fanii cu melodiile trupei Voltaj, iar familia, cu atenție, prezență și iubire.

"Mă străduiesc să fac cât mai puține greșeli, să fiu tolerant cu cei din jurul meu și să fiu acolo unde este nevoie pentru familia mea. Încerc să aduc bucurie celor din jurul meu, fie că îi cunosc sau nu, să ajut cât pot și să nu uit să fiu OM. Niciodată nu promit ceva fără să mă țin de cuvânt", a declarat Călin Goia pentru revista Tango.

Cântărețul spune că, până în prezent, a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cea profesională și nu-și reproșează nimic.

"Încerc, și până acum am și reușit, să nu ajung să am vreun regret în postura de tătic. Este de fapt lucrul cel mai important pentru mine. (...) Soția mea îmi spune mereu că sunt perfect (râde). Știu că nu e așa, dar înseamnă că mă iubește!", a adăugat acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Monden : Oana Mareș este însărcinată
Pagina a fost generata in 1.633 secunde