"Călăii" Monicăi Gabor, arestați pentru trafic de minore

232
Magistrații din Bacău au con-damnat doi bărbați în dosarul în care Dinu Damaschin era și el acuzat de trafic de minore, printre care s-ar fi numărat și Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Co-lumbeanu.

Chiar dacă Moni nu a recunoscut niciodată că ar fi fost obligată să se prostitueze, detaliile au ieșit la iveală la începutul anului 2012, din rechizitoriul întocmit de procurori.

Astfel, potrivit anchetatorilor, Dinu Damaschin era liderul unei rețele de prostituție din care făceau parte și minore, care acționa în imobile închiriate în centrul Bucureștiului.

Alături de Damaschin, au mai fost arestați Eugen Mereuță și Claudiu Ciucă. Aceștia au fost acuzați că racolau fete din familii sărace, cărora le promiteau o carieră în modelling sau în televiziune, apoi le obligau să se prostitueze.

Printre victimele sale s-ar fi numărat chiar și Monica Gabor. De altfel, chiar fostul ei soț, Irinel Columbeanu, este citat în rechizitoriu.

"Față de aceste împrejurări povestite de Monica nu am întrerupt căsătoria pentru că mi-am dat seama că ea a fost o victimă a lui Dinu Damaschin și am sfătuit-o să spună ce s-a întâmplat. Aceasta a spus că îi era teamă și rușine să se ducă la poliție, pentru că agresorul avea un anturaj violent", a declarat Irinel procurorilor.

Procesul a fost finalizat, iar magistrații l-au condamnat pe Mereuță la 10 ani de închisoare, iar pe Ciucă, la trei ani de închisoare cu executare. Reamintim că Dinu Damaschin, considerat capul rețelei, a murit în februarie 2012, în sala de judecată, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor, de nerecunoscut
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor pleacă din România
Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Monden : Monica Gabor a repetat clasa a XI-a
Pagina a fost generata in 1.4421 secunde