Cabral: "Niciodată nu ai dreptul să-i faci curte unei femei măritate"

261
1
Cabral:
Cabral și-a provocat recent cititorii de pe propriul blog și i-a întrebat dacă li se pare corect ca un bărbat să curteze o femeie căsătorită. După două zile de suspans și dezbateri aprinse, a postat și Cabral părerea sa: "Niciodată nu ai dreptul să-i faci curte unei femei măritate". Pornind de la premisa că multe dintre căsnicii se destramă din pricina faptului că intervine o a treia persoană, Cabral este de părere că o femeie măritată nu ar trebui cucerită de către alt bărbat. "Ai dreptul să-i faci curte unei femei măritate? Nu. Niciodată. În niciun caz. Nici în ruptul capului. Pentru ca femeia aceea i-a promis altcuiva sentimentele ei, timpul ei, trupul ei... viața ei", a scris vedeta.


Mai mult, Cabral a explicat: "Intervenind într-o căsnicie nu faci altceva decât să strici. Desigur, dacă ea, măritata, îți permite să strici... e și vina ei. Dar noi aici vorbim de vina bărba-tului. Într-o căsnicie, deci, nu ai dreptul să intervii sub nicio formă. Cât timp o legătură există, sentimentală, legală, religioasă... ea trebuie respectată".


Comentează știrea

admirator
6 februarie 2013
corect, Cabral

niciodata nu ai voie sa ravnesti la sotia altuia... respect! P.S. Numai ca ai uitat un amanunt: nici femeile nu au voie sa faca avansuri sotului unei alte femei... (Sper ca nu sunt socotit misogin pentru astfel de idei... Desi cu "misandrele" noastre... te poti astepta la orice.) Totusi, omul mai si greseste, uneori... ce sa faci... asa suntem noi creati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.493 secunde