Brigitte și Ilie Năstase, vacanță cu cei patru copii din căsnicii anterioare

146
Brigitte și Ilie Năstase, vacanță cu cei patru copii din căsnicii anterioare - ilienastasesibrigittesfat-1375877806.jpg
Au trecut mai bine de două luni de când și-au pecetluit soarta în fața ofițerului Stării Civile, timp în care au bifat și tradiționala lună de miere, cu destinația Saint Tropez. Cu toate acestea, Brigitte (36 de ani) și Ilie Năstase (66 de ani) și-au mai programat o vacanță în formulă de șase.

De data aceasta, celebrul cuplu a ales să se distreze, timp de o săptămână, în Antalya (Turcia), alături de fetele tenismenului, Alessia (10 ani) și Emma (7 ani), dar și de copiii Brigittei - Robert (12 ani) și Sarra (6 ani):

"Brigitte e foarte încântată că, din nou, vor merge cu toții în vacanță. Cu atât mai mult cu cât copiii ei și ai lui Ilie se înțeleg foarte bine", a declarat pentru Libertatea un apropiat de-al cuplului.

În 2010 au fost la Disneyland,

în Franța

Și nu este pentru prima dată când familia Năstase pleacă în concediu în formulă de șase, ei distrându-se de minune și în 2010, când au vizitat vestitul Parc de distracții Disneyland, din Paris, de unde cei patru copii năzdrăvani și-au cumpărat zeci de suveniruri. Ilie va avea de cărat bagaje, nu glumă, căci cele trei fetițe cochete și-au îndesat în trolere zeci de rochițe, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7961 secunde