Botezatu, la un pas să piardă avionul din cauza lui Barack Obama

242
Botezatu, la un pas să piardă avionul din cauza lui Barack Obama - botezatu-1348168760.jpg
Cătălin Botezatu a făcut senzație la săptămâna modei de la New York. Prezentarea românului a fost aplaudată minute în șir.


După o săptămână petrecută acolo, unde, judecând după succesul pe care l-au avut prezentările lui, a fost vedeta Săptămânii Modei, Botezatu a pornit în lungul drum spre casă, dar nu fără peripeții. Aventura a pornit încă din momentul în care și-a făcut bagajele să părăsească hotelul. Botezatu a fost cazat în celebrul Waldorf Astoria din New York, unde a avut loc și evenimentul. Coincidența a făcut ca, în aceeași perioadă, să ajungă acolo și președintele american Barack Obama, a cărui ședere le-a dat peste cap liniștea clienților. Cel mai puternic om al planetei a beneficiat de o securitate excesivă. "Străzile au fost blocate, la fel și lifturile care duceau în parcare sau subsolul hotelului. Sute de mașini de poliție păzeau afară și sute de gărzi de corp împânzeau zona. Pe Obama l-am văzut la un moment dat când a părăsit hotelul și a făcut cu mâna celor prezenți", a povestit Bote.

Toată această nebunie s-a răsfrânt asupra lui în ziua plecării. "Am fost supus unui control sever, bagajele mi-au fost percheziționate. Procedurile au durat destul de mult. Suficient cât să îmi dea programul peste cap", a spus designerul. Mai exact, din cauza controalelor la care a fost supus, proceduri standard dată fiind prezența lui Obama în hotel, Botezatu a fost la un pas să piardă avionul de întoarcere spre casă. Și, exceptând aceste neplăceri, pe durata șederii la Waldorf Astoria, designerul român a beneficiat de o pază ca în filme.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3751 secunde