Botezatu îi dă replica lui Măruță: "Nu mă interesează ce e între el și Andra"

305
Botezatu îi dă replica lui Măruță:
Cătălin Botezatu i-a răspuns printr-o serie de comentarii acide lui Cătălin Măruță care s-a arătat sceptic referitor la veridicitatea relației dintre designer și Anda Adam.

Deranjat de afirmațiile realizatorului emisiunii La Măruță, Bote a ținut să precizeze că deși îl apreciază mult pe Măruță, nu este treaba acestuia ce face el și Anda Adam.

"Îl respect pe Măruță și nu mă interesează ce e între el și Andra. Eu și Anda le dorim binele Bian-căi și lui Victor. Mă jur pe sănă-tatea mea, pe cariera mea și pe mama mea că vreau ca Bianca să fie împlinită și o sfătuiesc să nu mai aplece urechea la răutăți", a declarat creatorul de modă pentru Ring.

Botezatu a mai subliniat și faptul că relația lui cu artista durează de opt luni și că nu-l interesează părerea celor din jur.

"Din respect pentru cei care mă comentează, nu o să-i atac, dar mi-aș dori ca acest respect să fie reciproc. Nu se poate spune că am avut răutăți la adresa Biancăi, am susținut-o chiar și în momentele în care ea nu a știut. Cât îl privește pe Măruță, nu e treaba lui dacă relația mea e credibilă sau nu și nici nu pot fi acuzat că mi-am dorit răzbunare, atât timp cât eu nu o iubesc pe Bianca. Noi am rămas prieteni și atât! Eu cu Anda am o relație de opt luni de zile și vă asigur că niciunul dintre noi nu ne dorim răzbunare", a mai spus acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8143 secunde