"BOMBA SEXY" DE LA ARAD, UN MARE FAKE! TRĂIASCĂ PROGRAMELE DE EDITARE FOTO!

3000
4
Violeta Varga, iubita fratelui prefectului de Arad, a fost numită în funcția de inspector școlar pentru "educație permanentă", scrie SpecialArad.ro.


În timp ce unii se grăbesc să o catalogheze drept "iepuraș sexy", pozele reale ne arată contrariul. Dar, în ziua de azi, cu atâtea programe de editare a fotografiilor, este imposibil să nu arăți bombă sexy. 


Presa locală a publicat o serie de fotografii reale, puse în contrast cu cele fake - ultra modificate, după cum poate vedea chiar și un ochi neavizat. 












Iată și pozele postate de doamna inspector, pe pagina personală de Facebook.
































sursa foto: specialarad.ro






Comentează știrea

:)
26 septembrie 2017
:)

Imi cer scuze dar de 3 minute ma tot uit la poze si un singur cuvant imi vine in minte "curva".

bibi
26 septembrie 2017
...............

si mie imi vine acelasi cuvant in minte: CURVA, dar adaug si NASOALA.

DODO
26 septembrie 2017
chiar trebuia

chiar nu sint alte subiecte mai imporante decit penibilii astia care nici nu sint de la noi Avem noi destule de tocat din batatura noastra Mi-e greata de manelistii astia

Gigi
27 septembrie 2017
Valeu , valeu ...

Au , astia , PSD-istii , ca tot sunt la ciolan nemeritat , apucaturi dintr-astea de exhibitionisti decazuti , de tot scot in fata , la proaste si urate , la pitipoance de centura , tembele cu zurgalai , idioate si panarame de tot rasul ... Ca le dau si functii in institutiile deconcentrate , este de plans si de DNA , ca o mangusta de-asta nu are voie nici sa iasa pe strada , ca o latra si cainii , aia sanatosi , ca maidanezii turbati , o vor primi in haita , ca pe una de-a lor ...

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Septembrie 2017
Stire din Monden : DIVORȚUL ANULUI ÎN LUMEA FOTBALULUI
Pagina a fost generata in 2.861 secunde